Πρόληψη για την Ζωή και την Υγεία

Η Ιατρική Επιστήμη εργάζεται με δύο στόχους στην προσπάθειά της να προστατεύσει τους ανθρώπους από τις νόσους. Αρχικά την αντιμετώπιση και θεραπεία των πασχόντων αλλά και ταυτόχρονα την πρόληψη των νοσηρών καταστάσεων στους υγιείς με σκοπό την αποτελεσματική προστασία του πληθυσμού.

Οι σύγχρονες έρευνες στο πεδίο της πρόληψης στην υγεία αναδεικνύουν την μεγάλη αξία των προσυμπτωματικών ελέγχων (Check Up), δηλαδή τις ιατρικές εξετάσεις σε ανθρώπους που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα νόσου, για την πρώιμη διάγνωση και την πλήρη ίαση πολλών ασθενειών και νοσηρών καταστάσεων.

Οι συνεργάτες ιατροί του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ έχουν καταρτίσει ένα μεγάλο πλήθος, τόσο Βασικών όσο Ειδικών, Προσυμπτωματικών Ελέγχων (Check Up) που απευθύνονται στο σύνολο των συμπολιτών μας και εστιάζουν σε όλα σχεδόν τα συστήματα του οργανισμού. Τα διαγνωστικά Πρωτόκολλα αυτά όταν εφαρμόζονται από ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και με αξιόπιστο εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής όπως διενεργούνται στον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, μπορούν να αναδείξουν μικρές αλλοιώσεις ή δυσλειτουργίες έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν έγκαιρα από τους θεράποντες ιατρούς.

Το CHECK UP ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ, για παράδειγμα, παρακολουθεί την λειτουργία ενός από τους σημαντικότερους ενδοκρινείς αδένες που επηρεάζει το σύνολο σχεδόν του οργανισμού και είναι το εργαλείο που θα βοηθήσει στην ορθή συνταγογράφηση των καταλλήλων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Αλλά, αντίστοιχα ανεκτίμητο είναι και το CHECK UP ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ που δίνει τη δυνατότητα πρόληψης πολύ δυσάρεστων καταστάσεων στην τρίτη ηλικία όπως τα κατάγματα που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και σε κινητικές αναπηρίες.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, μεριμνώντας για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων, προσφέρει τους συγκεκριμένους συνδυασμούς εξετάσεων σε λογικές τιμές ώστε να καθίσταται προσιτή η πρόληψη στην υγεία για όλους. Επιπροσθέτως, σεβόμενος τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, του παρέχει τη δυνατότητα, με την συμβουλή των συνεργαζόμενων ιατρών μας, να δημιουργήσει το δικό του Check-Up που θα βασίζεται τόσο στις προσωπικές του ανάγκες όσο και στις οικονομικές του δυνατότητες.

Η Μονάδα μας εντασσόμενη στο πλαίσιο των Διαγνωστικών Κέντρων του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαδώσει την ανεκτίμητη αξία της πρόληψης στην υγεία στον πληθυσμό και ιδιαιτέρως στους νεώτερους συμπολίτες μας με τον στόχο της προστασίας της υγείας και της ευζωίας όλων μας.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

pdf iconΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ - Κατεβάστε το αρχείο

0001