Αντισωματα Φωτογραφία για νέο άρθρο 002

Ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση διενεργεί πλήρη Ανοσολογικό Έλεγχο για τον προσδιορισμό των αντισωμάτων έναντι του ιού SARS-CoV-2.

Για την διενέργεια των test απαιτείται απλή λήψη αίματος. Χρησιμοποιούνται εγκεκριμένες μέθοδοι ανάλυσης με πιστοποιημένα αντιδραστήρια (CE IVD) Διεθνών Οίκων Κατασκευής.

Ο εργαστηριακός έλεγχος του κάθε αντισώματος μας δίνει τη δυνατότητα διερεύνησης της ανοσιακής απόκρισης του εξεταζομένου που είτε νόσησε από τον ιό (με ή χωρίς συμπτώματα), είτε εμβολιάστηκε έναντι του ιού.

Τα αντισώματα IgA και IgM αποτελούν την πρώτη άμυνα του οργανισμού και η θετικοποίησή τους υποδηλώνει πρόσφατη λοίμωξη από τον ιό SARS-CoV-2. Το αντίσωμα IgG εμφανίζεται αργότερα και η θετικοποίησή του υποδηλώνει παρελθούσα λοίμωξη.

Μετά τα ανωτέρω, ο θεράπων ιατρός μπορεί να ζητήσει από τον εξεταζόμενο είτε τον έλεγχο και των τριών αντισωμάτων είτε κάποιων εξ’ αυτών.

Συνιστάται ο εργαστηριακός έλεγχος των αντισωμάτων να διενεργείται τουλάχιστον 14 ημέρες είτε μετά την έναρξη των συμπτωμάτων, είτε μετά την επιβεβαίωση της λοίμωξης (θετικό μοριακό test RT-PCR).

Η διενέργεια του test αντισώματος IgG για τον έλεγχο της ανοσοαπόκρισης του οργανισμού στο εμβόλιο συνιστάται να πραγματοποιείται 20 ημέρες μετά και την 2η εμβολιαστική δόση.

  • Τιμή IgA: 25€
  • Τιμή IgM: 20€
  • Τιμή IgG: 20€

Πακέτο εξέτασης αντισωμάτων IgA, IgM και IgG : 60€

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 400 1010