ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:

  • Μοριακός Έλεγχος SARS CoV-2 με την μέθοδο RT-PCR
  • Ανίχνευσης Αντισωμάτων έναντι του ιού

Παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο T.: 210 400 1010 για να λάβετε οδηγίες για την διενέργεια των ανωτέρω εξετάσεων.

Για την διενέργεια απαιτείται ραντεβού, προκειμένου να τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφάλειας και προστασίας της Δημόσιας Υγείας. 

Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας δώσει αναλυτικές πληροφορίες και θα σας ενημερώσει για την ώρα του ραντεβού, την οποία παρακαλείστε να τηρήσετε με ακρίβεια, προκειμένου να αποφύγετε την ταλαιπωρία και την αναμονή.

Για την παραλαβή των αποτελεσμάτων θα σας ζητηθεί να μας δηλώσετε μια ηλεκτρονική διεύθυνση καθώς δεν επιτρέπεται η δική σας προσέλευση ή τρίτου προσώπου για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας.  

Στον ειδικό διαμορφωμένο χώρο της Διαγνωστικής Μονάδας θα σας υποδεχτεί εξειδικευμένο μέλος του εργαστηρίου μας, με ειδικό εξοπλισμό προστασίας ώστε να γίνει η λήψη του βιολογικού δείγματος (λήψη ρινοφαρυγγικού ή λήψη αίματος).

Τα αποτελέσματα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει την επομένη.

Ο κάθε εξεταζόμενος που θα προσέλθει για την διενέργεια των εξετάσεων θα πρέπει απαραίτητα να έχει λάβει τα ατομικά μέτρα προστασίας (χρήση μάσκας και γάντια).