Καλοκαιρινή ευεξία

Το καλοκαίρι σώμα και μυαλό ξεκουράζονται μακριά από εργασιακή πίεση και άγχη σχολικών επιδόσεων. Αυτή η περίοδος χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, είναι ιδανική για να δώσουμε στον εαυτό μας την προσοχή και την φροντίδα που χρειάζεται.

Προγραμματίζοντας και αφιερώνοντας ουσιαστικά, ελάχιστο χρόνο ετησίως για τις βασικές προληπτικές εξετάσεις αποκτούμε άμεσα γνώση για τη κατάσταση της υγείας – τόσο της δικής μας όσο και των παιδιών μας. Επίσης, σε συνεργασία με τον γιατρό μας, θα είμαστε έγκαιρα σε θέση να προλάβουμε ή και να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε ζήτημα υγείας.

Αυτός είναι και ο ρόλος του ετήσιου Check-up που σκοπό έχει να λειτουργήσει σαν «οδηγός», όχι μόνο για την παρούσα εκτίμηση της υγείας μας, αλλά και προληπτικά και συγκριτικά για τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό η επιστημονική ομάδα της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ, έχει σχεδιάσει ειδικά προγράμματα ιατρικού, προσυμπτωματικού ελέγχου (Check-up).

Τα καλά νέα…

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ έχοντας ως πάγια επιδίωξη την εμπέδωση της αξίας της Πρόληψης στην Υγεία, προσφέρει στον πληθυσμό της περιοχής μας για την περίοδο 1/7/2015 έως 31/8/2015 τους κάτωθι προληπτικούς ελέγχους σε νέες, ακόμη πιο χαμηλές τιμές:

CHECK UP ΕΝΗΛΙΚΩΝ:
Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, ΤΚΕ, Σάκχαρο, Ουρία, Ουρικό Οξύ, Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, Ολικά Λιπίδια, SGOT, SGPT και γ-GT: 20€

 CHECK UP ΠΑΙΔΙΚΟ:
Γενική Aίματος, Γενική Oύρων, Σάκχαρο, Χοληστερόλη: 5€