Αγαπητοί συμπολίτες,

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ συμπλήρωσε 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Αυτή τη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία την οφείλουμε στην αταλάντευτη επιλογή που επιδείξατε και επιδεικνύετε, να εμπιστεύεσθε τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες μας. Μια εμπιστοσύνη που θεμελιώθηκε στη βάση των σχέσεων μεταξύ του στελεχιακού μας δυναμικού και των χρηστών των υπηρεσιών μας. Σχέσεις σεβασμού και κατανόησης στο προσωπικό πρόβλημα υγείας του καθενός και της καθεμίας ξεχωριστά. Μια εμπιστοσύνη που οικοδομήθηκε με τα χαρακτηριστικά της ποιότητας, της διαρκούς αναβάθμισης του εξοπλισμού, των υποδομών μας και του χαμηλού κόστους των υπηρεσιών μας, έτσι ώστε να έχει πρόσβαση στις υποδομές μας κάθε συμπολίτης ανεξάρτητα από την οικονομική του κατάσταση.

Σε αυτή την πορεία η εταιρεία μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη των κοινωνιών των περιοχών όπου αναπτύσσονται οι έξι μονάδες του Ομίλου μας, ανέπτυξε και αναπτύσσει διαρκώς προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την υγειονομική στήριξη ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας, κοινωφελών Ιδρυμάτων, Οργανισμών εθελοντικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, αθλητικών σωματείων, δομών της Εκκλησίας της Ελλάδος κ.ά.

Οι ίδιοι άνθρωποι (Διοίκηση και Στελεχιακό Δυναμικό), με τις ίδιες αρχές και αξίες, συνεχίζουμε αυτή την πορεία με το ίδιο πάντα Όραμα: Η κάθε μονάδα του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ να αποτελεί κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, να την εκφράζει, να την στηρίζει, να είναι η πρώτη και σταθερή επιλογή των συμπολιτών μας.

Η Διοίκηση του Ομίλου προέβη στην αλλαγή του λογοτύπου της εταιρείας και την υιοθέτηση ενός εταιρικού μηνύματος. Επιθυμία μας ήταν το νέο λογότυπο αλλά και το εταιρικό μήνυμα να αποτελούν τη δική σας επιλογή. Για το λόγο αυτό, απευθυνθήκαμε σε ένα μεγάλο πλήθος συμπολιτών μας ζητώντας τους να αποτυπώσουν τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών που έλαβαν από τις μονάδες μας.

Η οπτικοποίηση αυτών των χαρακτηριστικών, με τη βοήθεια εξειδικευμένης εταιρείας του χώρου, έδωσε τα παρακάτω σχήματα:

eikona gia tin epistoli

Η σύνθεση των απόψεών σας μέσω των σχημάτων έδωσε το νέο λογότυπο του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ:

logo1

Μέσα από την ανωτέρω διαδικασία καταγραφής της γνώμης σας, προέκυψε η καθολική ανάγκη του καθενός και της καθεμίας, να γνωρίζουν για τη κατάσταση της υγείας τους έγκαιρα και έγκυρα. Ως εκ τούτου, το Εταιρικό μας Μήνυμα δεν μπορούσε να είναι άλλο από το «Έχει σημασία να γνωρίζεις».

logo2

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το νέο λογότυπο και το εταιρικό μήνυμα του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ είναι αποτέλεσμα της δικής σας έκφρασης και της δικής σας επιλογής.

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Ομίλου, σας ευχαριστούν θερμά για τη συμμετοχή, τη συμβολή και την πρωτότυπη επιλογή σας.

Μαζί προχωράμε για μια ζωή με περισσότερη υγεία, ποιότητα, ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.

 

Για τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

 

 

Ιωάννης Ν. Καραμηνάς

Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος