Εβδομάδα βασικού προληπτικού ελέγχου υγείας

Η πρόληψη αποτελεί τον μοναδικό, ίσως, τρόπο προστασίας των ανθρώπων έναντι των κινδύνων που απειλούν την υγεία μας στον σημερινό ταχύρρυθμο και απαιτητικό τρόπο ζωής στις συνθήκες ατμοσφαιρικής ρύπανσης και διατροφικής επιβάρυνσης που βιώνουμε όλοι στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις.

Προγραμματίζοντας και αφιερώνοντας ουσιαστικά, ελάχιστο χρόνο ετησίως για τις βασικές προληπτικές εξετάσεις, αποκτούμε άμεσα γνώση για την κατάσταση της υγείας μας και προσφέρουμε στον γιατρό μας σημαντικά επιστημονικά δεδομένα με τα οποία μπορεί να μας προστατεύσει βοηθώντας μας να προλάβουμε ή και να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει.

Αυτός είναι και ο ρόλος του προληπτικού Check-up που σκοπό έχει να λειτουργήσει σαν «οδηγός», όχι μόνο για την παρούσα εκτίμηση της υγείας μας, αλλά και προληπτικά και συγκριτικά για τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, η επιστημονική ομάδα της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ, έχει σχεδιάσει ειδικά προγράμματα βασικού ιατρικού, προσυμπτωματικού ελέγχου (Check-up) για άνδρες και γυναίκες.

Τα καλά νέα…

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ έχοντας ως πάγια επιδίωξη την εμπέδωση της αξίας της Πρόληψης στην Υγεία, προσφέρει στον πληθυσμό της περιοχής μας, για την περίοδο 9/2/2015 έως 14/2/2015 τους κάτωθι προληπτικούς ελέγχους σε ειδικά, προνομιακές τιμές:

Check Up Ενηλίκων:
Γενική Aίματος, Σίδηρος, Σάκχαρο, Ουρία, Ουρικό Oξύ,
Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, Ολικά Λιπίδια, SGOT, SGPT και γ-GT:
20€

Υπερηχογράφημα (U/S):
Άνω-Κάτω Κοιλίας
ανδρών – γυναικών: 25€

(Οι αιματολογικές εξετάσεις πραγματοποιούνται με απλή αιμοληψία μετά από νηστεία οκτώ ωρών και για το υπερηχογράφημα απαιτείται ραντεβού. Κατά το κλείσιμο του ραντεβού θα λάβετε συγκεκριμένες οδηγίες προετοιμασίας για την εξέταση από την Γραμματεία του Κέντρου μας).

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ πάντα κοντά στις κοινωνικές ανάγκες, αποδεικνύει την ευαισθησία της στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.